Γ' Δημοτικού

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικό υλικό και δραστηριότητες για τη Γ΄ Δημοτικού.

Εκπαιδευτικό υλικό

Όνομα Σχόλια
emathima.gr Η σελίδα άλλης μίας δασκάλας, περιέχει πολλά φύλλα εργασίας προς εκτύπωση. Για τη Γ’ Δημοτικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ, οργανωμένα ανά μάθημα.
StinTaxi Στη σελίδα αυτή μπορείτε να κατεβάσετε υλικό για Γλώσσα και Μαθηματικά.
Εκπαιδευτική σελίδα Ευνίκης Τοκατλή Η σελίδα φιλοξενείται στο επίσημο site του υπουργείου παιδείας. Το υλικό για τη Γ’ Δημοτικού βρίσκεται εδώ.
teacherland.gr Η σελίδα αυτή περιέχει εκπαιδευτικό υλικό για διάφορες ηλικίες. Για τη Γ’ Δημοτικού δείτε εδώ. Eγγράφεστε δωρεάν και ενημερώνοντας στο email info@teacherland.gr αποκτάτε δωρεάν μονάδες για να κατεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό ενός μήνα, χωρίς περαιτέρω υποχρέωση.
Πρώτο Κουδούνι Η ιστοσελίδα “Πρώτο Κουδούνι” προσφέρει εκπαιδευτικό υλικό και online δραστηριότητες για μαθητές δημοτικού σχολείου. Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού που παρουσιάζεται στη σελίδα είναι δωρεάν. Υπάρχει όμως υλικό στη σελίδα που για την απόκτησή του πρέπει να καταβάλετε ένα μικρό αντίτιμο. Το υλικό για τη Γ’ Δημοτικού βρίσκεται εδώ.

Online δραστηριότητες

Όνομα Σχόλια
Φωτόδεντρο Είναι το Πανελλήνιο Αποθετήριο Εκπαιδευτικού Λογισμικού για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Φιλοξενεί εκπαιδευτικά λογισμικά και πακέτα με εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τοπική μεταφόρτωση. Για Γ΄και Δ΄ δημοτικού δείτε εδώ (ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε την αναζήτηση στο αριστερό μέρος).

Άλλες δραστηριότητες

Γυμναστική Ένας γνωστός Βρετανός γυμναστής ονόματι Joe κάνει live γυμναστική για παιδιά που είναι κλεισμένα λόγω κορονοϊού κάθε μέρα στις 11 για μισή ώρα. Το κανάλι του έχει γίνει viral και κάθε μέρα κάπου 1 εκατομμύριο παιδιά ανά τον κόσμο κάνουν γυμναστική. Αν τη χάσετε, υπάρχει βγαίνει μετά και σε βίντεο. Συνεννοηθείτε με τους συμμαθητές και κάντε το κάθε μέρα.
Τελευταία ενημέρωση: 16 Απριλίου 2020